Spørsmål og svar

Hvorfor kan dere ikke arrangere Gjørmelabben tidligere i august?

  • På grunn av hekking/yngling av små dyrebabyer i naturen. De må få tid på seg til å vokse seg store og sterke, og ha mulighet til å stikke av når dere kommer løpende gjennom skogen. Spesielt med tanke på at dere kommer med hunder, selv om de er i bånd. 

Hvorfor kan ikke Trolljeger flytte sitt løp til slutten av august? 

  • Trolljeger skal også arrangere løp i Bergen i september. De trenger da tiden på å rigge ned sitt utstyr i Sandnes og rigge det opp i Bergen før løpet. 

Dersom jeg ikke kan delta 23.august, hva gjør jeg da? 

  • Ønsker du å få pengene tilbakebetalt sender du en mail til post@gjormelabben.no med påmeldt navn og kontonummer innen 1.juli 2020. Da får du refundert deltakeravgift (minus gebyret som deltaker.no tar). Vi er takknemlig for at dere ville være med på Gjørmelabben i år og håper vi ser dere på Gjørmelabben 2021. Vi vet det er mange som har meldt seg på med ønske om å støtte Norske Redningshunder Rogaland og dersom du IKKE ønsker pengene tilbakebetalt, men ønsker at disse skal gå til å styrke den frivillige beredskapen i distriktet, trenger du ikke å gjøre noe. 

Dersom jeg ikke kan delta 23.august, men har noen som vil overta min billett, hva gjør jeg da? 

  • Personen som har kjøpt billetten må sende informasjon om bytte til post@gjormelabben.no (navn på løper, hund, rase, evt lag).

Hvordan vil der ivareta smittevern ifht Covid19 på løpet? 

  • Vi jobber med å utarbeide smittevernsplan som oversendes smittevernslegen for godkjenning.